Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت کارخانه سبلان پارچه رو به افول بود و حالا مدیرکل سیاسی استانداری اردبیل می‌گوید که با ورود هیات عالی حمایت از صنایع به این کارخانه، به زودی شاهد بازگشت تولید و کارگران به سبلان پارچه خواهیم بود.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ *تولید در سبلان پارچه در همین یکی دو سال گذشته با فراز و نشیب‌های زیادی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بازدید آیت الله رئیسی در کسوت ریاست قوه قضا از این کارخانه و حمایت از آن، تا تعطیلی سالن‌های تولید کارخانه و اعتراضات کارگری حدود ۲ سال طول کشیده و این برای روال طبیعی سقوط یک کارخانه هم زمان خیلی کمی است.

 

در این مدت کارگران زیادی اخراج شدند، بعضی تهدید به اخراج شدند و حتی مالک کارخانه حاضر نبود به رسانه‌ها بگوید دردش چیست که اولا نمی‌تواند از تعطیلی سالن‌ها جلوگیری کند ثانیا چرا به جان کارگران افتاده و یکی یکی اخراجشان می‌کند.

تا اینکه در خرداد امسال بخش پوشاک و ریسندگی سبلان پارچه هم از کار افتاد. بخش تخت بافی هم از اسفند سال گذشته تعطیل شده بود و ۵۰ نفر از کارگران آن بیکار شده بودند. با تعطیلی هر بخش کارگران به مرخصی‌های بی حقوق یا وعده بازگشت به کار به خانه هایشان می‌رفتند تا اینکه در نهایت خبر رسید که از سوی دولت برای وضعیت این کارخانه تدبیری شده است.

 

بیشتر بخوانید:

پاسخ‌های متناقض مسئولان درباره تعطیلی بخش‌هایی از سبلان پارچه / اصلاحات فنی یا اختلاف مدیران تولید را تهدید می‌کند افول تولید در سبلان پارچه / بخش پوشاک و ریسندگی تعطیل و کارگران بیکار شدند کارگران سبلان پارچه تجمع اعتراضی برگزار کردند اعتراضات کارگری در سبلان پارچه اردبیل از سر گرفته شد / تعویق سه ماهه در پرداخت حقوق کارگران انتظارات مردم اردبیل از رئیس جمهور/ رئیسی از پارچه سبلان دوباره بازدید کند رئیسی: رکود کارخانه «نساجی سبلان» رنج‌آور است

 

به گفته بهروز زلالی، مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل قرار است سبلان پارچه را هیات عالی حمایت از صنایع اداره کند تا به سروسامان برسد.

 

ورود هیات عالی حمایت از صنایع به سبلان پارچه

او به خبرنگار ما توضیح می‌دهد که هیات نظارت بر صنایع به لحاظ حقوقی مستقل است و اعظای آن را نمایندگانی از وزارت کار، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان برنامه و بودجه، هیات دولت و اتاق بازرگانی تشکیل می‌دهند.

تشکیل این هیات براساس قانون حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌های کشور صورت می‌گیرد و به گفته زلالی، قبلا هم تشکیل این هیات باعث نجات برخی کارخانه‌ها شده است.

 

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل توضیح می‌دهد که هیات حمایت از صنایع از سوم مرداد در سبلان پارچه مسقر شده و قرار است وضعیت این کارخانه را به روال عادی بازگرداند.

 

یعنی مطالبات کارگران از حقوق، بیمه و بیمه تکمیلی پرداخته شود و کارخانه به سود و بازدهی کامل برسد. زلالی می‌گوید که پس از آن هم کارخانه به مالک پیشین باز می‌گردد.

 

احیای کارخانه از ۳ ماه تا ۲ سال

این روند ممکن است سه ماه تا ۲ سال طول بکشد و در این مدت هیات عالی حمایت از صنایع که پشتوانه حقوقی و مالی از دولت دارد، تلاش می‌کند با استفاده از این پشتوانه ها، تولید در کارخانه را به سطحی نزدیک به ظرفیت واقعی کارخانه، نزدیک کند.

مالک سبلان پارچه طی ۲ سال گذشته نتوانست وضعیت کارخانه را بهبود بخشد؛ در شرایطی که رئیس قوه قضاییه وقت حمایت همه جانبه‌ای از این کارخانه کرد و منجر به بازگشت کارخانه به او شد. ورود هیات عالی حمایت از صنایع می‌تواند نقطه امیدی برای کارگران و تولید استان اردبیل در بازگشت این کارخانه به چرخه تولید باشد، با این حال به نظر می‌رسد تمهیداتی لازم است تا مالک کارخانه، پس از تحویل گرفتن آن از هیات حمایت از صنایع، دوباره این ظرفیت عظیم اقتصادی را هدر ندهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سی سبلان پارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند

استاندار اردبیل با بیان اینکه ثروت‌آفرینی و پیشرفت با تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید امکان‌پذیر است، گفت: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی استانداری، سیدحامد عاملی در آیین تجلیل از کارگران در کارخانه سیمان اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیشینه مصرف‌گرایی و هزینه‌کرد درآمدهای نفتی، تقویت بخش تولید در جامعه ما ضروری است و وجود مشکلات اقتصادی در جامعه هم تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید را برای ثروت‌آفرینی و پیشرفت لازم کرده است.

وی افزود: در استان اردبیل ظرفیت‌های مهمی برای ایجاد زنجیره تولید و ثروت‌آفرینی داریم که بر اساس این ظرفیت‌ها، نباید سرانه درآمد ناخالص ما کمتر از کشورهایی باشد که فاقد چنین ظرفیت‌ها و زمینه‌های تولید ثروت هستند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه حضور کارگران در میدان کار و تلاش، نشانگر رونق گرفتن تولید و زمینه‌ساز ثروت‌آفرینی است، تصریح کرد: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

عاملی با قدردانی از فعالان بخش‌های تولید هم در عرصه علم و فن و خدمات و هم در موقعیت میدانی و عملیاتی، بیان کرد: لازم است همه به باور تولید برسند و هر کس در هر حوزه فعالیتی، به تولید محصول حوزه کاری خود اعم از تولید دانش، خدمات جدید و کار میدانی بپردازد.

وی با بیان اینکه تقویت تولید در جامعه گام مهمی در راستای مقابله با هجمه‌های اقتصادی دشمنان است، گفت: هر جا در جامعه اراده‌ای شکل یافته است، پیروزی بر دشمنان به دست آمده است و با همدلی و فرهنگ‌سازی کار و تولید می‌توان در عرصه اقتصادی نیز بر مشکلات فائق آمد.

کد خبر 749561

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟